Tjänster


Allt från första kontakt till uppföljning och avslut.
Allt från rekrytering till slipad säljare.

CaMiRo är specialiserad på säljprocessen och coachar och utbildar inom säljmetodik.
Tillsammans skapar vi en plan för individuell coachning eller utbildning / workshop för gruppen efter era behov. Vi fokuserar och anpassar uppdraget utifrån era värden och önskemål.

CaMiRo är ett stöd i rekrytering av säljare. Vi stöttar, ger råd och avlastar i rekryteringsprocessen för att behålla effektivitet och lönsamhet. Tiden som ofta uppstår mellan två anställningar gör att försäljningen tappar tempo. CaMiRo stöttar upp som operativ säljare när “glappet” uppstår och kan finnas med i coachning och introduktion av den nyanställda säljaren.

CaMiRo underlättar och stöttar er i nykundsbearbetning, uppföljning och besök hos kunder. Vi har idag flera samarbeten med företag som ert, vilka har en unik produkt eller tjänst som de vill nå ut med till relevanta kunder. CaMiRo är ett ert stöd i arbetet med att hitta nya kunder. Naturligtvis alltid med er produkt, era värden och ert varumärke i fokus. CaMiRo hjälper er med mötesbokning – Möten som kommer att leda till affärer.

CaMiRo avlastar och underlättar vid toppar och dalar vilket ger befintlig personal större möjlighet att vara effektiv och må bra i längden.

Uppdragen utförs i form av interim alternativt på timbasis eller i form av abonnemang.